info@selotejptraka.ba

Kulina bana bb,
75300 Lukavac, BiH


O nama

Firma “Incolla” d.o.o. sa sjedištem u Lukavcu je bosansko-hercegovački proizvođač selotejp traka za pakovanje.

Firma je osnovana u novembru 2014. godine sa ciljem da otvorimo pogon za proizodnju selotejp traka kao primarnu djelatnost. Namjera nam je da smanjimo potrošnju selotejp traka koje dolaze iz uvoza ponudom domaćeg proizvoda na tržištu Bosne i Hercegvine. Od samog početka kontinuirano radimo na održavanju kvaliteta naših proizvoda u najvišoj razini, a sve u cilju da imamo zadovoljne kupce koji nam ukažu svoje povjerenje i podršku u kampanji “Kupujmo domaće proizvode”. Svoje povjerenje nam je ukazao veliki broj malih, srednjih i velikih preduzeća koja se bave proizvodnjom i distribucijom raznih roba, a koje su takođe domaće proizvodnje. Takođe imamo ukazano povjerenje velikog broja knjižara i veleprodajnih centara koji preko svoje prodajne mreže vrše distribuciju naših proizvoda.

Naša vizija je da u ovoj grani privredne djelatnosti nastavimo rad na održavanju kvalitete proizvoda, te da kontinurano smanjujemo prisustvo selotejp traka koje dolaze na naše trzište iz uvoza. Proširenje proizvodnih kapaciteta, ulaganje u novu tehnologiju i stručno usavršavanje uposlenika, a sve u cilju da domaćeg kupca učinimo sretnim i zadovoljnim pri kupovini domaćeg proizvoda.

U cilju promocije naših proizvoda odabrali smo jedinstveni logo za sve naše proizvode koji je takođe domaći, vrlo je jednostavan i često korišten upravo pri pakovanju bilo koje vrste robe.

Logo proizvoda je ” ZALIJEPI_BA “